Japp
2011-03-23 / 13:19:01 / This is my life

Hej!


Nu var det ett tag sen jag bloggade har inte känt att bloggen är prio 1 men nu får jag skärpa till mig litta tycker jag...
Det har hänt en del sen sist men men, bla att de gick att laga vår tvättmaskin de va en strumpa som hade krypt ner under trumman men nu är den fixad och går som enj klocka. I helgen kommer min kära kusin och hennes kompis de ser vi fram emot. Tänkte även passa på att grilla om de är fint väder. Vem vet de kanske blir en tur med Mc med om man har turen på sin sida :D

Jag har tidigare skrivit att vi haft problem med möss under vasken där hemma, men nu sen Anticimex va där så har dem antagligen skrämt iväg dem små liven för vi har inte haft några möss sen dess! Och nej vi har inte satt ut gift.

Förra helgen jobbade jag Fredag kväll till 23.30 sen blev de ett besök hos Bubblan i hennes lya stannade där till klockan va typ 3 sen körde jag hem, hemma igen la jag mig dirr för jag skulle upp dagen därpå och åka till Skåne på kalas. På kalaset träffade jag min ena syster UNDERBART saknar henne sjukt mycket nu när hon inte bor här nere längre. Tyckte synd om min andra syster som låg hemma i magsjuka :( Hoppas hon är kryer igen ;)
Väl hemma igen i Småland drog vi hem till Tobbe och Tina skulle grillat men så blev de inte, vi hjälpte Tina med att måla, sortera och möblera Lillans rum de blev kalas fiint! Sen blev de fest på kvällen.... Söndag va man trött




Japp de va ett litet inlägg de ja nu får vi se va som skrivs nästa gång på återseende ;)

....
2011-03-14 / 12:19:06 / This is my life

I fredags skulle eletrikern komma för att fixa vår tvättmaskin men nej dem kom inte. Så idag hoppas jag på att de kommer hit. Veckan består av Jobb och möten men även dans ska bli roligt :)
Har dock lite dåligt samvete för en kollega som ville bli ledig och jag kan tyvärr inte ta hennes pass då jag själv jobbar dagen därpå mm.. Hoppas att jag kan hjälpa henne nästa gång hon vill vara ledig :)

Helgen har varit mysig och roligt till tusen... Haha

Min kära kusin kom upp i Lördags och de va toppen mysigt!

Nu längtar jag sjukt mycket till helgen då jag ÄNTLIGEN ska få träffa min syster som jag inte träffat på ja jag vet inte när de va sist! Hoppas att vädret blir bättre snart så man kan ta sig en tripp till Stockholm roligare att åka upp när de är fint väder ;)

Kärlek Del 3
2011-03-10 / 09:58:17 / This is my life

Måndagen kom jag vaknade ganska tidigt den dagen. Hade fått sms från Tony tyvärr har jag inte kvar dem idag men jag minns en del av alla sms vi skickade den dagen :) Han jobbad då som målare på Elmefärgland.. Han skrev att han räknade ner timmar minuter och sekunder tills vi skulle träffas ;) Han skrev även God morgon min solstråle! Dax att vakna mm. Klockan tickade och plötsligt var det dax att träffa honom igen ;) Han sa till mig att han kom ihåg vägen hem till mig men minnet svek nog lite den där lördagskvällen då han hängde med när jag sklulle hem.
Han körde dock nästan rätt de va bara i T-korsningen han tog åt vänster då han skulle tagit höger :) Men de löste sig jag gick och mötte honom ;)

Nervös till 1000 var jag han skulle ju träffa mina föräldrar :O Jag hoppade in i bilen och vi körde den lilla biten som han hade kvar hem till mig. Vi gick in genom dörren och då hälsade han artigt på alla som var hemma med handen ( de va ju inte jag van vid) Jag kutade upp på mitt rum ;) I mitt vardagsrum satt Sandra och Johanna och väntade de va nog lika nervösa som jag :D

Inne på mitt rum satt jag nervöst på sängen han kom in och satte sig bredvid mig och gav mig en puss och även ett simkort till halebop de va ju billigast på den tiden ;) Efter någon timme tog vi oss en tur till Lursjön varför just Lursjön vet jag inte haha. Vi töser passade på att röka då ( alla tjuvrökte av oss tjejer) Sen blev de en tur till Älmhult för Sandra och Johanna ville se Tonys hus och vi skulle ändå släppa ut hundana....

Körde in till Älmhult igen för att tanka och Tonuy skulle handla snus vem kom då? Jo hans MAMMA :O PINSAMT
Jag sjönk längre och längre ner i sätet för att hon inte skulle se mig men de gick ju sådär haha. Hemma i Osby igen frågade Sandra haha Är ni tillsammans nu?  Båda titta på varandra å skrattade men enligt henne så blev vi ett par då :P

På kvällen när Tony skulle köra hem ville jag sova hos honom men de fick jag inte av Mamma så Tony sov hos mig :)





Tisdag:

Äckel mus!
2011-03-09 / 12:46:48 / This is my life

Hej hopp!

I dag är det Onsdag vilket innebär att jag ska jobba inne i Älmhult :)
Känns super bra med alla i gänget eller vad man ska säga :)
Idag på morgonen när Älsklingen körde till jobbet så small te till under
vasken PANG! Fy fan ännu en mus jävel fan vad jag hatar det!
Ringde till Tony och bad honom vända för att ta bort den men de gjorde
han inte :( Så nu skulle jag titta efter om man såg den och JA de gjorde jag....
Fy fan va äckligt jag hatar möss.

Nu ska jag snart packa de sissta sen köra ut till Näranshult och ge katten mat och vatten
Kanske kela litta med de när man ändå är där ute.. Sen vidare till Jobbet ;)
Ha en underbar dag allihopa :)











Vår!
2011-03-08 / 16:47:38 / This is my life

Idag är det en underbar dag! Solen skiner inte ett moln på himlen och vädret är ljuvligt!

Har kunnat köra ner cabbat utan att frysa har putsat fönster busat med hunden och bara varit idag!

Jag älskar dessa dagar då solen skiner och värmen känns :) I solen har vi ca 15 grader UNDERBART!

Hade velat hänga ut tvätten idag men tvättmaskinen har pajat så nu väntar vi på en ny sådan :)

Ha en underbar dag alla läsare och va rädda om er :)




Kramkalas

En tripp till Staffanstorp
2011-03-08 / 12:11:59 / This is my life

Hej på er!


Helgen har varit fartfylld och mycket trevlig. Helgen började med ett besök i Höör hos min gudfar hans fru och våra gudbarn! Kom dit ganska sent tror klockan var krin 20.00 När i kom fram blev de bus med barnen och senare blev de att vi tittade på Big brother :) Fredagskvällen blev ganska lugnt alla var trötta och hade jobbat så de blev mest tv tittande innan vi gick och la oss!

Lördagen började med att barnen kom in till oss och sa ni kan inte sova hela dagen nu får ni gå upp :) Klockan va då 10.00 haha. Gick upp käkade frulle sen va de bara till att klä sig och köra vidare till Staffanstorp / Lund.
De va ju fint väder och då passade jag på att cabba ner så vi körde ner cabbat från Höör till Staffanstorp de va NICE ;) Hjälpte Sara & Thjomas att flytta till deras nya hus i Stp, då passade jag även på att Gratta min morbror en snabbis sen tillbaka till flyttandet. Vi hann med mycket i Lördags packade upp och möblerade mm. På kvällen blev de Pizza och melodifestivalen. Sen var både jag och Sara rastlösa så vi fortsatte att packa upp la oss vid 2 tot jag.


Söndagen blev de en tripp till Ikea i Malmö, jag och Tony drog tidigare för vi skulle hälsa på min Framor när vi ändå var nere i Skåne men hon kunde tyvärr inte träffas då för de skulle iväg, men men får ta de en annan gång annars. Körde hem till Syrran istället och käkade lunch och mös med min ängel :D:D.

Körde vidare till Staffanstorp stannade en liten stund sen körde vi hem vid 20 tiden.


Ja de har varit en bra helg med mycket skratt :D

Tråkig Fredag
2011-03-04 / 11:42:29 / This is my life

Idag är det Fredag men de känns inte som det!  Imorgon bär de av mot Skåneland UNDERBART!
Ska hjälpa min svåger & Svägerska att flytta!

Det har inte hänt så mycket sen senaste inlägget dock men lite saker har hänt iaf ;)

Har kommit på att jag vill ha en onepiece men dem är sindyra dock hittade jag ett par andra som var billigare men de känns dumt att köpa en bara för att man ska och sen kanske inte gillar den färgen jag vill ha med mönster...




Nu kommer ni säkerligen tycka att den är as ful men NEJ den är as cool!

Nu ska jag bara önska mig den av mina vänner eller av min under bara mamma som är Bäst!


Imorgon ska jag även passa på att tvätta min bil när vi är nere i Staffanstorp man har ju poletter kvar sen sisst så då kan man passa på :)


Ses

Vecka 9
2011-03-03 / 09:45:15 / This is my life

Hej hopp i lingonskogen!

Idag är det Torsdag vilket innebär att helgen snart är här!

I veckan har vi hjälpr Tina & Tobbe att flytta till de nya huset.

Sen har man varit hos doktorn mått skit sovit mm.

Till helgen blir det skåneland för hela slanten ska hjälpa Sara & Thomas att flytta då!

Man kanske borde bilda ett bolag typ " Davidssons flytthjälp " Eliten!

haha ja vi får väl se va som händer...


Någon som har önskemål om saker jag ska skriva om så hojt till ;)



Over and out!

RSS 2.0