Sommar sol och vi har pool
2011-05-26 / 15:28:09 / This is my life

Hej hopp!

Nu känns de som att det var evigheter sen jag bloggade, jag tror inte att jag har så stort intresse för de eller så vet jag inte.... Har fått hem schemat för sommaren och de ser lysande ut ;) Jag fick även fler nätter än va jag trodde ;) Och jag är LEDIG Midsommar och jag jobbar BARA 2 helger under heeeela sommaren ;)

I veckan måste jag ringa till Brandkåren då vi måste fylla poolen så att jag kan få bada snart ;)
Måste även fixa en massa inför nästa helg då jag åker upp till syrran.
Har beställt 2 klänningar som jag ska ha ( om jag hinner få hem dem) med mig upp varav en på Bräöllopet ;)







Någon av dem blir de om jag hinner få hem dem ;) Jag har även hittat en massa andra fina kläder som jag får se om jag beställer eller ej ;)


Simma lugnt....

Mc mm
2011-05-09 / 11:42:58 / This is my life

Det känns som att sommaren redan är här igår badade jag och Lisa i barnpolen då vi inte fått hem MEGA polen ;) men jag hoppas att den kommer snart! Det är helt sjukt vad man känner sig gladare piggare och lyckligare då solen är framme :) Har haft en fantastisk helg.
I fredags körde vi en sväng till mamma men mc och hälsade på en runda, blev bjudna på mat och mitt hjärta Lycka ville åka mc med Tony <3 Så de fick hon ( i gångfart) inte många som är så små som vågar de! Hemma igen på kvällen blev de så ska de låta talang å BB därefter wiii!

Lördag:

Tog mc till Älmhult för att möta upp Timpa Limpa körde sedan till Staffanstorp där de va bonnamarknad träffade på en massa folk fan va kul de är när man ser att folk blir glada över att se en <3 Efter Staffanstorp drog vi vidare till Skummeslöv strand på lite kaffe och tragg ;) Jag och Tony körde tillbaka till Älmhult vid 18 då vi skulle träffa Lisa ¨å Linus :D:D:D

Hade en roligt kväll här hemma med dem sjöng karaoke dansa och bara hade roligt!!!!

Söndag:

Slappedag i solen med coca bad och sol ;) <3<3<3

RSS 2.0