My love Del 2
2011-02-25 / 11:02:34 / This is my life

Efter många om och men så kom vi fram till Diö. Festen var redan i full fart så de va bara till att gå in i huset och jag började kela med Tonys hundar ( Imza, Lisa Trixie) Tony hade även en äckel katt på den tiden som jag kallade för allt möjligt Mc >Donaldt var ett av namnen då hon hade ett M i pannan.... Usch

När vi kom in i vardasrummet var där bara killar vi var de ända tjejerna som va där (tror jag)
Tony hade REDAN somnat i soffan haha men Issa berättade då att Tony hade bett henne smälla honom på käften och säga Tanja Stivens för då skulle han vakna till;) Och de gjortde hon med haha... Satt och snackade ett tag innan Jag Issa och Adde skulle käka pizza sjukt hungriga var vi hade fan inte ätit på hela dagen.. Innan vi gick så sa jag till Tony att du kommer säkert ligga däckad igen när vi kommer tillbaka eller inom 3 timmar jag kan slå vad om detta!
Nej nej nej svarar Tony hur mycket ska vi sätta?
Ja om du däckar så kysser jag dig svarade jag då! ( OMG)

Tre timmar senare.....

Tony var vaken!
Shit tänkte jag nej detta vågar jag inte han är fan 7 år äldre än vad jag är...
Han bad mig hängfa med in i ett annat rum för man hörde inte vad man sa om man inte var tvungen att SKRIKA!
Ja då satt man inne i sovrummet nervös så satan och japp vi pussades en del ;) ( nej inget sex) Jag är inte den typen:)

När allt va som mysigast ringer MAMMA!

Mamma: Du kommer hem omedelbart!
Jag: Mamma klockan är inte ens 21 de är lördag!
Mamma: Ja de spelar ingen roll du ska hem nu, Lalia är där hemma och passar Joakim så du ska hem nu!


PINSAMNT!

Jaga eeeh Adde vill du köra mig hem? Redan tänkte han! Ja jag måste hem till min lillebror haha okej de fixar vi så de va bara att hopp in i bilen och Tony hängde på för han ville veta var jag bodde för vi hade bestämt att vi skulle träffas dagen efter...

Osby!

Hemma igen snacka om kärlek vid första ögonkastet <3
Berättade allt för min Moster om Tony att han var snart 23 år gammal hade värsta bilen bodde i hus mm.. :D:D



Söndagen:

Tony hade gett mig hans nr han sa att jag skulle höra av mig så fort jag hade pengar på min mobil hann knappt vakna innan jag var nere på macken och fyllde på min lur. smsade direkt..

Tony skulle kommit den dagen men de blev ändrade planer han hade annat att göra så vi bestämde att han skulle komma på Måndagen efter jobbet! Han jobbade då som målare mitt i sommaren SEXIGT!

Måndag:









Fortsättning följer ;)

Kärleken Del 1
2011-02-22 / 21:22:45 / This is my life

Fredagen den 9 Juli 2004 förändrades mitt liv kan man säga!


Jag var hemma hos Anneli vi skulle dra till K-Dagarna då plötsligt Anneli och Andy bangade ur...
Jag och Issa visste inte vad vi skulle göra då för vi vill ju dit men de är ju sjukt mycket roligare om man är fler..
Men vi satt uppe på Annelies rum och plötsligt får Issa ett medelande av Micke där han vill att hon ska komma hem till Tony  kille som bor i Diö på fest och sedan dra till K-dagarna . Issa frågar mig om jag vill förja med och jag svarar nej men hon tjatade lite på mig och till slut blev det att jag hänge med dit iallafall.
Micke ringde upp Issa och sa att han och Tony kör till osby nu och jag fick PANIK! Slängde på mig smink, fick låna kläder av Annelie mm, men de gick bra iaf.

SHIT! Vad ska jag säga till mamma då? Jag har inte ens fyllt 16 hon kommer ALDRIG låta mig sova hos en okänd person som dessutom är 7 år äldre :O
Rinde mamma och drog en vit lögn typ:

Jag- Hej mamam går det bra att jag sover hos Annelie?
Mamma- Jadå gör du då, vad ska ni hitta på?
Jag- Nej vi ska kolla på film tror jag
Mamma- Okej ses imorgon pussoch kram jag älskar dig
Jag- Puss och kram jag älskar dig med

Yes nu va allt fixat :) Efter typ en halvtimmer kommer dom där killarna Micka & Tony som jag inte har en susning om vem de är. Tony kör en vit stylad vovlo 240 och jag trodde de var en Epatraktor. Men det var de inte.....

Vi hoppar in i bilen och jag hälsar på killarna sjukt nervös är jag, jag kollar genast in den ena killen Tony och SHIT vad snygg han är tankarna gick runt i huvudet på mig jag tänkte oj honom kommer jag aldrig få, han har säkert flickvän mm. Jag tittade på honom genom backspeglen men så fort han tittade på mig så vände jag blicken..

Framme i Diö!

Där va de fullt ös medvetslös med folk och annat dock var de bara jag och Issa som var tjejer de andra va killar..
Men trevligt va de efter ett par timmar så  skulle vi dra vidare till Kristianstad och jag tänkte: Hur fan ska alla få plats i bilen?? Jo de fick jag snart veta :)

Tony körde jag påstod att jag var "åksjuk" så jag var tvungen att sitta fram ;) Issa,Johan Micke Ändy i baksätet,
Tobbe, Sebbe och Robin i bakluckan FIXAT!

När vi kom till Osby var det dax för pisse paus för killarnas del och jag behövde köpa cigg men problöemet var att jag inte var 18år så hur skulle de då gå till?

Jo jag var tvungen att fråga Tony om han ville köpa till mig ( sjukligt pinsamt men sant) men de gjorde han som tur väl va ;)



Framme i Kristianstad!


Vi delade upp oss ganska snabbt Jag Issa Johan och  Ändy på ett håll
Tobbe med hans vänner på ett annat och Micke och Tony på de tredje..
Kvällen rullade på ganska bra jag kunde inte släppa tanken på Tony och jag Issa och Johan pratade ganska mycket om honom Johan sa att jag skulle säga de till honom mm men nej de vågade jag inte.
Innan vi skulle dra hem så var de dax att äta på BK....


Tony stod lutandes mot en soptunna och jag sa till Issa & Johan Kolla in hans rumpa OMG! :D
Micke gick in och beställde 2 gasolburgare varav den ena skulle vara fyllt med Kolasås haha
Han gav Ändy den burgaren med Kolasås och satan vilket liv de blev, men roligt hade vi haha
Väl hemma igen skulle vi sova alla sovplatser var upptagna förutom platsen  bredvid Tony i hans säng :S
Men jag var ju tvungen till att sova någonstans så jag frågade lite snä'llt om jag fick krypa ner och han svarade självklart! Jag la mig på sängen och somnade....

Vaknade mitt i natten att jag frös Brrr upptäckte då att Tony verken hade täcke påslakan lakan eller annat bara ett jävla överkast tunnt som satan men jag fick rulla in mig i de tur att jag hade varma kläder på mig annars hade jag nog dött av kylan tycker jag ;)

LÖRDAG!

Vaknade av att Issa kom in på rummet Tony var redan uppe hon undrade varför jag låg invirad i överkastet, och jag svarade ärligt att de va svinkallt och de fanns fan inte täcken haha.
Någon timme senare Körde Tony och Micke oss till Osby, dom skulle ändå på systemet och påstod att de va roligare att handla där än i Älmhult, men de va väl för att växla lite mellan bolagen haha


När jag och Issa kom hem till mig så snackade vi om allt jag sa att jag ville ha Tony mm. Någon timme senare får Issa ett meddelande av Micke dom ville att vi skulle komma dit ikväll igen och att hon skulle hälsa från Tony till mig. Vi ringde Issas mamma  så hon körde oss till Diö :D


Fortsättning följer ;)

Ett tag sen jag bloggade
2011-02-22 / 12:43:30 / This is my life

Hej!


Nu har det gått hela fem dagar sen jag bloggade sist! Nu måste jag skärpa till mig lite hehe ;)

Helgen har varit helt fantastisk! Har träffat mycket släcktinga och annat!

Fredag:  Jobbade till 08:30 därefter blev det att köra hem en stund, la mig i sängen och kollade lite p¨å Grays anatamy, helt plötsligt knackar de på dörren! SHIT! tänkte jag vem fan är de klockan är ju bara 10 och alla jobba men de va bara till att resa sig från sängen och öppna dörren;) De va Tobbe som var kaffe sugen så jag bjöd in honom på en kopp :)
Efter kaffedrickandet gick vi ut till min bil då jag tyckte att bakluckan har glappat eller liknande men de fixade Tobbe till mig , de va bara en liten skruv till låset som hade vibrerat ut eller liknande.. Tack Tobbe :)
När Tobbe hade kört igen så fixade jag till mig litta för att sedan köra in på möte i Älmhult...

Efter mötet körde jag en runda till Osby då jag tänkte hälsa på Mormor vilket jag gjorde därefter blev de en eller två koppar kaffe hos Chrissie mkt trevligt!

När jag väl körde hem ringde min Älskling och bjöd mig på Bio :D vi kollade på Sanctum 3D Tror jag de stavas ^^ Ganska bra film btw..



Lördag: Uppe med tuppen slängde jag mig i Duschen för att sedan åka till Osby där jag äntligen skulle få träffa min Kusin Kristian som jag inte har träffat på 14 år :) Mötet var roligt skönt att äntligen få träffa honom igen:) Nu hoppas jag på att de inte dröjer 14 år till tills vi ses igen ^^

Fick åka från Osby kl 14:00 Då jag skulle jobba 14:30.
Åkte till Väåxjö för att gå på Länsdans vilket var en fantastisk upplevelse att se alla funktionshindrade ha så roligt hur duktiga alla var på att dansa, personal som dansade bugg mm med rullstolsbundna HELT GALET va häftigt att se :D Jag och min Brukare hade en fantastisk kväll :)
De var Wahlströms som spelade ;)

Söndag: Dax att köra till Osby igen.....

Lillebror fyllde år igår så vi var på kalas i Söndags mkt trevligt, Jag tog alla tjejer på en prommenad i skogen 2 barn 2 ungdomar å sen jag ;)
När vi skulle åka hem så hängde Emma och Elin med oss hem!
Hemma så spleade vi wii kollade på film käkade mat och glodde på BB ;)

Måndag: Dagen var ganska lugn äntligen ledig efter en 80h vecka. De blev lite wii spelande innan töserna skulle ta tåget hem <3

På kvällen blev de resturangbesök men Mamma "Pappa" Joakim Tony Och Jag ;)
Mkt gott och trevligt


GRATTIS JOAKIM PÅ 13 ÅRSDAGEN <3



De va lite om helgen ;)

Youre out of my life!
2011-02-16 / 23:02:34 / This is my life

Blir så jävla ledsen, förbannad, irriterad och sårad!
Pratade med _____ idag och de verkar som att alla bitarna faller på plats?
Att mina syskon ska lida för att jag och min biologiska far inte längre pratar ( av en okänd anledning) är ju helt sjukt.
Jag har tyckt att de kännts konstigt den senaste tiden för _______ brukar alltid skicka sms och höra av sig till mig och fråga om h*n kan komma upp och hälsa på men de har inte hänt sen Oktober månad :O

Men nu börjar jag fatta de hela!
Att förbjuda sina barn att träffa sin syster är ju inte rätt!
De ska väl inte behöva lida?
Jag vill kunna vara med mina syskon när de växer upp!
Träffa deras killar
Ha tjejsnack som syskon har mm

Ska dom behöva mista mig pga sina föräldrar? NEJ!
Jag kommer en vacker dag då jag vet mer om allt att sätta mig i bilen och köra ner till __________
Och fråga va fan han sysslar med!


Han kan inte ens ringa och fråga hur det är med mig? Fast att vi inte har mottagning på mobilerna så ringer han till J mobil och hör så allt är bra och om hon kommit fram mm. Fast att de har mitt hemnr?

har min bror vatt å hälsat på så frågar dem inte hur jag mår?!
De har även visat sig att __ och__ inte vet när mitt namn nämdes sisst i deras hem?


Blir man ledsen,besviken, arg FÖRBANNAD? Svar JA!






Nu kommer säkerligen många tycka att de är fel att jag skriver detta på min blogg men jag har en låst blogg av vissa anledningar och detta är en av dem....

Jag har min blogg för att skriva av mig om allt i mitt liv just nu de är mkt i luften just nu jag hade mycket i huvet innan idag men nu blir de värre....

Frågan är om jag orkar med allt????












Skit morgon!
2011-02-15 / 22:11:47 / This is my life

Dagen började inte så bra idag jag vaknade vid 8 gick upp fixade till mig för att sedan gå ut och starta min älskade bil. Men då började lampan till motorn lysa! SHIT!!!! Vad gör jag nu jo jag fick leta upp vad lampjävlen betydde sen ringfa verkstan för att höra med dem och de va bara att köra in bilen för de kunde va va fan som hellst! KUL då? Nej men efter mkt om och men kom jag till Älmhult lämnade in bilen fick lifta med Tina till möcklen för att hämta Tonys bil sen iväg å handla mm innan de va dax att börja jobba!

Men.....

På Jobbet fick jag goda nyheter av killarna på BDS!
De är INGET fel på min älskade bil utan de va en kod sak som jag inte fatta men som inte hade någon betydelse med att gasen och jag hade ja jag vet inte men de va ingen fara som ni fattar så kan jag inte förklara va han sa men men det är INGA fel!

Dessutrom tyckte dem att de va en fiiin bill i bra skick mm :D:D Klart de är ju min pärla ;)


Jobbet!

Skruvade ihop en jättefin byrå som vi fick idag som vi Assistenetr ska kunna ha lite saker i....
Sen va de en massa sysslor som vi skulle göra,
Allt på jobbet går bättre å bättre och jag trivs som faan :D:D


Imorgon blir de växjö en snabbis för att inhandla fällor och födelsedagspresent till min Älskade Lillebror som fyller 13 på Måndag <3










Alla Hjärtans Dag
2011-02-14 / 14:27:15 / This is my life

Jag är tacksam för de fina vänner jag har som finns där i alla lägen precis som jag finns för er i alla lägen.
Man märker mer och mer vilka vänner man har som är riktiga vänner TACK för att ni finns i mitt liv.

Jag är tacksam över att ha min man vid min sida och hoppas på att han alltid finns där! Jag älskar dig Tony!

Min familj betyder enormt mycket och det hoppas jag att ni vet! Jag älskar er!



13/2 Saknad och Älskad
2011-02-14 / 11:46:51 / This is my life

Igår var det 9år sen du lämnade oss.. Saknaden efter dig är enorm. Igår va jag hemma hos mamma vi körde upp till din 1:a utan kök och dekorerade med en massa ljus rosor och en massa kärlek.. Saknaden och kärleken till dig min älskade bror är stor. Det var många som tänkte xtra mycket på dig igår. Jag tog dagen ganska bra eller va man ska säga jag va inte lika ledsen som jag brukar vara tills de att jag gjorde en minnes film till dig med bilder och musik. Jag hoppas att du kan se den filmen från himlen. Jag hoppas att vi ses en dag snart. De sägs att i himlen så är inte väntan lika lång, jag vet inte riktigt va de menar men i mitt hjärt känns de bra med de orden, de är precis som att väntan inte är lika lång eller ngt i den stilen...

Älskar dig Ante av hela mitt hjärta <3

Älskar dig

 

<3<3<3

 


Älskad!
2011-02-13 / 11:22:24 / This is my life

 


Min eviga ängel, du finns i mitt hjärta du finns i mina tankar. Jag saknar dig så att de gör ont i mig. Vill att du ska komma hem nu och säga att allt ska bli bra jag ÄLSKAr dig Ante! <3<33<

Another Day
2011-02-11 / 19:33:29 / Musik

I'm sorry
For all the words I didn't say
It's too late
Cause now you're gone so far away
I feel like I'm lost
With nothing left but shattered dreams
I'm so lonely
I'm holding on to memories

But then I feel your love surrounding me
And it takes away the pain inside of me
I believe
I believe we'll be together

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
Somewhere, someway
Another day

Oh darling
We may be so far apart
But I know that
You'll allways stay inside my heart
Forever
Cause you're the only love I known
Together
I'll never have to be alone

Your spirit gives me hope to carry on
Now I understand that even though you're gone
Life goes on
Life goes on without you baby

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
somewhere, someway

[Instrumental]

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day
Another day
Belongs to you and me
Somewhere, someway
Another day


Har fastnat för denna låt, jag vet inte varför men den har en fin klang i de hela...
Och låten säger mycket i sig själv tycker jag

Someone's watching over me
2011-02-11 / 17:25:17 / Musik







Found myself today
Oh I found myself and ran away
Something pulled me back
The voice of reason I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Seen that ray of light
And it's shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That someone's watching over
Someone's watching over
Someone's watching over me

Someone's watching over me







<3 Min Ängel <3
2011-02-11 / 16:44:20 / This is my life


Älskad och saknad nu och förevigt!


Den jobbiga dagen börjar närma sig och det känner jag av så väl! Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden då du lämnade oss...Jag önskar att jag visste vad de va med digg hjärta så att jag hade kunnat fixa de. Tänk om dom hade tagit ett EKG den dagen. Då hade du varit vid vår sida idag, du hade varit på den sidan där vi ser dig..
Jag hade kunnat göra vad som hellst för att du skulle kommit hit och knackat på min dörr och bara gett mig en bamse kram och berätta att du är tillbaka för gott! Jag vet att de aldrig kommer hända men jag hoppas fortfarand. Jag blev så varm i hjärtat när Lycka hade berättat för Erika att hon hade pratat och lekt med dig! <3

Det finns så mycket jag vill berätta för dig, visa dig och göra ihop med dig. Jag valde att gifta mig i Osby kyrka för att de var närmast dig och jag kände dig så väl i kyrkan och det är jag evigt tacksam för...
Jag var nere i Staffanstorp för ett par veckor sen jag, Erika  och Ingela gick till kockarna innan dem stängde så fick jag chansen att sjunga sista låten för kvällen och den sjöng jag för dig, de va tungt men jag klarade de och de blev väldigt bra.

Ta mig till havet:

Vi tar vägen mot stranden
Vi som aldrig setts förr
Att du vågar gå med mig
ifrån trängsel och vin
Det var enkelt för båda
Bara öppna en dörr
Sommarnatten är från -
och med nu din och min
Med en suck rullar vågorna in

Refräng:
Ta mej till havet, och gör mej till kung!
Kung över sommar'n och natten
Sanden är fuktig och kvinnan är ung
Galen av längtan är jag
Dofterna samlas, och luften blir tung
Ta mig till havet och stanna
tills natten blir dag

Kanske något berusad
Fastän glasklar ändå
när ett sinne i taget
fylls av allt jag kan få
Om jag lever imorgon
spelar ingen roll alls
Vi har hört havet spela
våran sommarnattsvals
Jag vill ha dej
när natten ser på

Refräng:
Ta mig till havet, och gör mig till kung!
Kung över sommar`n och natten
Sanden är fuktig och kvinnan är ung
Galen av längtan är jag
Dofterna samlas, och luften blir tung
Ta mig till havet och stanna
tills natten blir dag
Jag sitter här just nu och lyssnar på den låten och tänker på alla roliga stunder vi har haft ihop, jag hoppas att jag får uppleva det en dag. Älskade bror vi ses i nangijala jag vet att du finns där när det är vår tur att komma.........






Mitt hjärta gör ont
Det är så tomt
Att mista min bror, de gör så ont
Att jag aldrig fick chansen, att ta farväl
Saknaden känns så väl..
Du kommer om natten, och smeker min kind
Jag känner så väl din kärlek i en vind
Älskad och saknad vet jag att du är
Vi ses i nangiala på kärlekens väg










Jag Älskar Dig
Min Ängel

Uppdatering!
2011-02-11 / 09:02:24 / This is my life

Dagen på jobb gick super duper bra jag är helnöjd och de är både Brukaren och hennes mamma.
Jag gjorde de man skulle och visade vad jag kunde och de blev galet bra :D:D:D:D Är super nöjd och de känns bra i mitt lilla hjärta :D

Nervöst!
2011-02-10 / 10:04:45 / This is my life

Idag ska jag gå bredvid med Brukarens mamma!! Shit vad nervös jag är inför detta... Jag vet att de kommer gå bra men man är ändå väldigt nervös!!! Jag hoppas att det kommer gå som en dans ;) Men jag ser fram emot dagen idag annars! Jag uppdaterar ikväll när jag kommer hem hur de har gått!!


Ha en bra dag ni som är inne och läser ni får gärna lämna ett avtryck ;)

Trasdocka
2011-02-08 / 22:34:15 / This is my life

Jag känner mig som en trasdocka många tror att jag alltid är en glad sprallig och utåtriktad tjej VISST är jag de på utsidan men på insidan är jag en liten tjej med mycket sor men med en familj med ett STORT hjärta! Utn min underbara familj vet jag int vad jag hade gjort! Jg har en helt fantastisk man och ett par helt otroliga vänner.
Jag försöker vara pigg,glad sprallig mm men ibland orkar jag inte de! Och då finns de människor som är väldigt snabba med att anklaga att man är sur, frånvarande, kort i ton mm.  Men alla vet inte hur jag mår jag vill inte var den somfolk ska tycka synd om! Jag vill vara Emelie Jag vill vara den tjejen som jag va för 10 år sen men jag kan inte alltid vara de jag kommer aldrig kunna bli henne igen. Jo till en viss del kan jag men inte fullt ut! Inte till 100%

Jag är sjukt tacksam att jag har ett par vänner som jag kännt så sjukt länge som fortfarande finns vid min sida även om vi kankse inte pratar var dag så vet jag att de finns där för mig för alltid!! Och jag hoppas att ni vet vem ni är och att ni känner att jag finns här för er till 100% Vissa tycker att man ska prata med en psykolog men de har jag gjort hjälpte de? NEJ! Då vill jag ist kunna prata med de människor jag kan lita på och få de stöd som dom vet att jag vill ha....




Det är inte lätt i alla lägen, men de är inte lätt att känna sig som en trasdocka heller!

Jag vet inte?
2011-02-08 / 22:23:26 / This is my life

Nu närmar det sig den dagen jag aldrig ville skulle komma för snart 9 år sen!
Jag känner mig tom jag känner en klump i mitt hjärta, jag vet inte vad som händer
Det jag vet är att saknaden efter Ante aldrig kommer sluta, ovissheten att aldrig kunna
berätta vad man känner, kramarna jag vill ge och allt annat runt om kring!

Jag känner att detta inte är en bra vecka jag kan inte beskriva hur jag känner mig inombords
Jag kan inte beskriva vilka tankar som går i mitt huvud för dem är många
Nu kommer det kanske att komma många inlägg denna veckan men kanske inte jag vet inte .....
Känner bara att jag måste få allt ur mig på något sätt jag vill inte besvära folk,
fast att jag vet att jag inte gör de men. Jag vill klara detta själv på ett sätt visa att jag är stark!

Man kan inte vara stark i alla lägen men man måste försöka!!


Jag satte in en dikt till dig Ante för ett par dagarsen som jag skrev från mitt hjärta!
Jag är så sjukt nöjd med den dikten och jag tycker att jag fick fram en hel del i den...
Mamma säger att jag borde skriva ner alla mina dikter men ja jag får se...




Äntligen!
2011-02-08 / 19:03:55 / This is my life

Så kan de va

Fredag <3
2011-02-04 / 11:40:09 / This is my life

Idag är det Fredag äntligen känns som att veckan har varit sjukt lång med mycket problem med tlefon och annat!
Men i helgen blir de FEST för hela slanten ;) De ser jag fram emot man kanske skulle hyra badtunnan eller vad vet jag? haha man vet aldrig vad som händer när Davidsson är i farten!

Denna veckan har jag gått bredvid och de har gått super bra är super nöjd med dagens arbete!
Imorgon kanske de blir en fika med Lavesson men vi får väl se om hon vill eller inte ^^

Imorgon ska vi även till Skåne och tillbringa kvällen där med en massa nya å gamla vänner :)

Idag kommer även min lillebror Frank hit!!! :)

Imorgon har jag haft min bil i en vecka och för varje dag som går så älskar jag den mer och mer LOVELY!
vill ha sommar nu så att jag kan cabba ner och glida runder i värmen <3

Telia
2011-02-03 / 07:14:43 / This is my life

Vi har Telia som fast telefoni hemma men de är de STÖRSTA misstaget vi någonsin gjort!
Telefon jävlen fungerar fan aldrig! Ena sekunden fungerar den kanske 2 timmar men sen är den helt död igen.....
Ringer man till Telia så får man stå i kö i 60 min och om man har tur då så kommer man fram men annars blir de att de skickar vidare en, ställer en i en ny kö eller så kan de inte svara på mina frågor!

Sinne på skitet hur fan går de företaget runt??Snart åker jag fan personligen upp eller ner och pratar med Chefen för Telia så att man kan få ett svar på sina frågor!

Jaha ja!
2011-02-02 / 20:15:26 / This is my life

Ja jag vet inte var detta leder men de ser inte ljust ut för tillfället!
Man borde kanske bara skita i de och gå vidare i livet eller?
Ja jag vet inte, men det känns inte lönt att fortsätta.....

Veeckan har varit ganska bra har haft sjukt roliga stunder men även en massa annat skit!
Livet är inte alltid en dans på rosor, men de vet man redan.
För hur skulle livet då sett ut!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre....

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb, träffade Emma, va i Osby
Onsdag: Jobb
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobba sen kommer min lillebror hit :)


Jaja de va de de haha nej får se om jag kommer på ngt vettigt att skriva!

Har mycket att skriva egentligen men de kan jag inte skriva här!!

Helgen!
2011-02-01 / 06:58:29 / This is my life

Nu har jag äntligen fått hem min nya bil! Jag hämtade den i Lördags och jag är super nöjd med den!!! Helgen har varit underbar! I Fredags åkte vi ner till Sara, Thomas & Noah nere i Lund och spenderade Fredag kvällen med dem, vi åt fruktsallad och hade mycket trevligt <3

Lördag:

Vaknade ganska tidigt tror klockan inte va mer än 8 eller liknade men de va bara till att stiga upp, efter en stund körde vi Thomas till jobbet! Haha skönt att jag va ledig denna helgen med ;) Därefter blev det en tripp till hjärup på en kopp kaffe innan Sara å Jan körde oss till Bilhandlaren så vi kunde hämta bilen.....

När vi väl va klara hos handlarn så skulle vi tanka men jag missade avfarten och paniken av att få soppa torsk blev större å större då vi inte hittade en mack jävel. MEN efter mkt om och men så sod macken där så de va bara till att rulla in där å tanka....

När vi hade tankat och skulle köra så kom vi på att Tony glömt sin telefon hos bilhandlaren!!!!!
GRATTIS nu skulle jag hitta vägen tillbaka bara men som tur väl va så efter att jag hade kört en liten bit så hittade vi vägen direkt ( tur att jag har ett bra lokal sinne) haha


Men väl efter de blev de en tripp till Jula där vi hadlade ett element som jag kan ha i sovrummet för de ska vara VARMT där jag sover! Sen körde vi vidare till min älskade Mostrer och kusin <3

Kl.14 var det dax att köra till kalaset i Staffanstorp de va mycket trevligt ;)


Nu pallar jag inte skriva mer men kommer med forts......

RSS 2.0